Dr. Anca Oltean – Arhitectul zâmbetului tău

Medicul Anca Oltean a obținut în practica medicală din ultimii 16 ani rezultate uimitoare în cazuri dificile ale pacienților care i-au trecut pragul, de la cei cu probleme de ocluzie, mușcături defectuoase, probleme articulare și înghesuiri dentare sau cazuri care necesitau tratament combinat cu chirurgia ortognată. Toate acestea au fost întâlnite atât la adulți, cât și la copii, oameni pentru care medicul Anca Oltean și-a purtat misiunea de a le schimba viața în bine. Pentru că da, un zâmbet frumos și sănătos are puterea de a ne schimba viața într-un mod miraculos.

Misiune

„Mi-am propus și am reușit ca pacienții care vin la noi în căutarea celor mai potrivite soluții de tratament să simtă că pot avea încredere în echipa multidisciplinară cu care colaborez. Îmi doresc ca ei să înțeleagă că, dincolo de aparatura performantă și tehnicile de ultimă generație pe care le-am descoperit cu bucurie la congresele internaționale și le pun la dispoziția lor, dincolo de toate acestea, cea mai importantă parte este modul în care este condus tratamentul și dedicarea pe care o dovedim fiecărui pacient în parte. Misiunea noastră este aceea de a traduce complexitatea tratamentelor și a actului medical în soluții pe care pacientul să le perceapă simple și ușor de urmat și pe care să le integreze ușor în viața de zi cu zi. Pacienții noștri au doar experiențe plăcute în clinicile noastre.”

Dr. Anca Oltean este arhitectul zâmbetului tău. Cei mai mulți dintre pacienții săi și-au ferit zâmbetul de privirile celor cu care interacționează, până la întâlnirea cu medicul Anca Oltean.

De aceea, misiunea acestuia a devenit în timp mai mult decât aceea de profesionist în domeniul ortodonției. Dr. Anca Oltean este sculptorul de fețe – acel profesionist care redeseneasă trăsăturile unui chip, în așa manieră încât omul să își poată dezvălui fără rezerve zâmbetul întregii lumi.

În clinicile Anca Oltean, pacienții se simt în siguranță și au garanția calității actului medical.

Valori

Orientare către nevoile pacientului

Planul de tratament propus pacienților de către dr. Anca Oltean este personalizat 100%. Pentru că fiecare pacient este unic și pentru că scopul final al tratamentului are atât componentă estetică, cât și funcțională. Rezultatele sunt uimitoare în planul reconfigurării structurii și al zâmbetului.

Expertiza și calitatea actului medical...

… în beneficiul pacienților. În spatele actului medical personalizat se află zeci de ani de studiu, practică medicală și perfecționare continuă a medicului Anca Oltean. Un pacient care intră în cabinetul dr. Anca Oltean va beneficia de rezultatul acestora în scopul tratării problemei de sănătate și estetică dentară pentru care solicită serviciile de specialitate.

Profesionalism și reputație

Dr Anca Oltean, împreună cu medicii colaboratori, fac o echipă de profesionișți pasionați de profesia lor și conștienți de valoarea actului medical pe care îl propun pacienților. Toate acestea au fost apreciate de oamenii care au trecut pragul clinicilor dr. Anca Oltean, de-a lungul vremii.

Inovație și orientare către viitor

Viitorul se întâmplă acum în ordonția digitală. Sunt momente cruciale care vor schimba cu totul acest domeniu, atât pentru echipele de medici, cât și pentru pacienți. Tehnică medicală inovatoare, timp mai scurt de tratament și zero durere pentru pacienți. Așadar, la clinicile dr. Anca Oltean aveți garanția că vă sunt accesibile tratamente de ultimă generație, care sunt deja în practica mondială confirmate și cu rezultate vizibile de foarte mulți ani.

Încredere

Pacienții dr. Oltean au parte de seriozitate si lucrul bine facut, ca urmare a măiestriei medicului și pasiunii pentru știință și oameni. Așteptările pacienților sunt întotdeauna cele mai importante și sunt îndeplinite pe deplin, în măsura în care acesta cooperează cu medicul, înțelege pe deplin și acceptă etapele care trebuie urmare pentru reușita tratamentului. Echipa medic – pacient are o importanță covârșitoare pentru rezultatul final.

Transparență, predictibilitatea și accesibilitatea planului de tratament

Încă de la începutul colaborării medic – pacient, acesta primește din partea medicului planul etapizat, în termeni de etape de tratament, durată estimată și modificări așteptate. Mai mult, dr. Anca Oltean ia în considerare, pentru cazurile care se impun, și componenta de accesibilitate financiară a planului de tratament.

Misiunea mea este de a ajuta pacienții

0754.341.179

smile@ancaoltean.ro

Piața Națiunile Unite nr. 3-5, Bl.A (turn), ap.15, et.2 (București)