0314.315.198 | 0723.501.202 smile@ancaoltean.ro

Ortodonția invizibilă

Aparate linguale și Invisalign

Aparate linguale

Prin tratament ortodontic cu aparat lingual îţi poţi îndrepta dinţii fără ca aparatul dentar să fie vizibil. Termenul “lingual” se referă la ataşarea braket-urilor pe suprafaţa interioară a dinţilor, acolo unde nu pot fi văzute.

Aceasta înseamnă că dantura ta se poate corecta fără să iţi faci griji că purtarea aparatului dentar ţi-ar putea afecta viaţa socială.

Ortodonţia linguală s-a dezvoltat din necesitatea tratării pacienţilor adulţi a căror viaţă socială impune aspecte estetice mult mai riguroase.

În prezent există multe tipuri de aparate linguale care poartă diferite denumiri în funcţie de firma producătoare sau numele celui care le-a inventat: Magic, Stealth, Incognito, STb, Dentaurum, GAC. Difera doar tipul de bracketuri şi modul lor de informare.

Nu uitați: elementul esenţial într-un tratament ortodontic este planul de tratament şi modul în care acesta este condus! Toate acestea însă depind de îndemânarea, cunoştintele şi nivelul de pregătire ale medicului ortodont!

Invisalign

Este unul dintre cele mai moderne tratamente ortodontice – alternativă invizibilă a aparatelor dentare cu brackeți. Arată ca o gutieră transparentă și face posibilă corectarea problemelor de aliniere a dinților, sub îndrumarea medicului specialist ortodont și datorită seriozității pacientului, care trebuie să fie motivat să poarte cu rigurozitate gutierele.

0723.501.202 / 0314.315.198

smile@ancaoltean.ro

Piața Națiunile Unite nr. 3-5, Bl.A (turn), ap.15, et.2 (București)

Cabinetele noastre sunt deschise și respectă toate normele de protecție care se află în vigoare.

Înainte să îți faci programare află cum și de ce schimbă pandemia COVID-19 vizita la cabinetul medicului ortodont.