Termeni și condiții

Acest site este administrat de SC Dent-a-Teck Services SRL, avand sediul în Piața Națiunile Unite nr. 3-5 Bl. A, ap.15, sector 4, Bucuresti, avand CUI 9046419, avand Nr. Ordine Reg. Comertului J40/10703/1996, in calitate de proprietar al website-ului www.ancaoltean.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Termenii si conditiile de utilizare, fara niciun fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune.
Drepturi de autor
Intregul continut al site-ului www.ancaoltean.ro, respectiv date, imagini, texte, grafica, simboluri, clipuri audio/video, elemente de web-design, scripturi sau programe, reprezinta proprietatea SC Dent-a-Teck Services SRL , fiind protejate de legea privind protectia drepturilor de autor.
Informatiile si materialele folosite in acest site sunt rezervate de  SC Dent-a-Teck Services SRL  Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest site in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site, fara acordul scris al SC Dent-a-Teck Services SRL , este interzisa, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.
Utilizarea oricarui element dintre cele mentionate anterior, fara acordul prealabil al detinatorilor de drept, va fi pedepsita conform legislatiei in vigoare.
Conditii de utilizare. Garantii si limitari
Prezentul site, impreuna cu ansamblul informatiilor continute, este furnizat ca atare, in masura disponibilitatii, fara existenta unei declaratii de garantie sau aprobare, explicita sau implicita.
SC Dent-a-Teck Services SRL nu garanteaza ca website-ul, serverele pe care acesta este gazduit sau e-mail-urile trimise de reprezentantii sai, nu contin virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator.
Utilizatorul foloseste site-ul pe propria sa raspundere, SC Dent-a-Teck Services SRL fiind exonerat de eventuale daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea site-ului respectiv de informatiile utilizate de pe site.
Nu garantam ca utilizarea acestui site va fi neintrerupta sau fara erori. Prin derogare de la orice prevedere a acestor termeni si conditii, in masura maxima admisa de lege, nu vom fi responsabili pentru functionarea sau disponibilitatea site-ului, indiferent de motivele sau factorii care au condus la intreruperea sa.
Nu oferim nicio garantie in ceea ce priveste conditiile de comunicatie ale utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a computerului personal. Mai mult decat atat, printre informatiile publicate pe site nu se regaseste niciuna care sa faca trimitere la compatibilitatea dintre calculatorul utilizatorului si site.
Accesarea www.ancaoltean.ro se face exclusiv prin vointa dumneavoastra.\
SC Dent-a-Teck Services SRL nu se face raspunzator de eventualele erori sau omisiuni ce pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor sau a informatiilor de pe site. Nu acordam niciun fel de garantie referitoare la continutul si utilizarea acestui site. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii paginilor ce compun site-ul. Serviciile si produsele prezentate pe site pot suferi ajustari de pret. Pentru a primi o oferta clara, va rugam sa contactati unul dintre reprezentantii SC Dent-a-Teck Services SRL sau sa completati formularul disponibil pe site.
SC Dent-a-Teck Services SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment datele de pe site, in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciul/serviciile oferit/e.
SC Dent-a-Teck Services SRL nu declara, nu garanteaza, nu aproba si nu isi asuma niciun fel de responsabilitate in ceea ce priveste site-urile externe care contin link-uri catre acest site. Niciun site extern pe care-l vizitati ca urmare a accesarii unui link de pe www.ancaoltean.ro nu se afla sub verificarea si controlul SC Dent-a-Teck Services SRL , iar vizitarea site-ului extern se face exclusiv pe raspunderea dumneavoastra.
Securitate
Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, respectiv utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea si/sau copierea de informatii cu scopul de a le comercializa ori alte asemenea actiuni vor fi pedepsite conform legii.
Date personale si confidentialitate
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, precum si cele ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Dent-a-Teck Services SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati referitoare la dumneavoastra, la un membru al familiei dumneavoastra ori ale unei alte persoane pe care o reprezintati.
Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor  SC Dent-a-Teck Services SRL  informatii si servicii de calitate, proprii sau ale partenerilor implicati in serviciile  SC Dent-a-Teck Services SRL  si/sau de a finaliza achizitionarea unor servicii prin intermediul website-ului. Acestea nu vor fi folosite pentru reclama si publicitate, in cazul in care veti solicita acest lucru.
Totalitatea datelor colectate in urma inregistrarii pe site-ul www.ancaoltean.ro a utilizatorilor sunt procesate si prelucrate potrivit reglementarilor legale existente pe teritoriul Romaniei. SC Dent-a-Teck Services SRL se obliga sa nu transmita/publice nicio informatie dintre cele pe care ni le-ati furnizat.
Legislatie
Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul  SC Dent-a-Teck Services SRL  In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, conflictul va fi solutionat de competenta instanta judecatoreasca de la sediul social al administratorului site-ului, in conformitate cu legile romane in vigoare.
Date de identificare:
SC Dent-a-Teck Services SRL
sediul în Piața Națiunile Unite nr. 3-5 Bl. A, ap.15, sector 4, Bucuresti,