0314.315.198 | 0723.501.202 smile@ancaoltean.ro

Știam de câțiva ani că am nevoie de tratament ortodontic, însă am ezitat să accept un aparat vestibular pentru că am considerat că mi-ar afecta viața profesională. Lucrez mult cu oamenii și am o emisiune medicală filmată, iar un aparat dentar vizibil ar fi necesitat explicații și „nu ar fi dat bine”.
De aceea, am apelat la experiența doamnei dr. Oltean și de 8 luni sunt purtător de aparate linguale maxilar și mandibular. După primele 2 săptămâni de acomodare, în care, într-adevăr, nu puteam să vorbesc bine și mâncam mai mult piureuri, totul a reintrat în normal și acum nici nu simt că am aparat dentar.
Mă prezint lunar la cabinet pentru activarea aparatului, iar relația cu d-na dr. Oltean este excelentă. Mi-a prezentat toate soluțiile terapeutice posibile și m-a ajutat să o aleg pe cea potrivită mie. Îmi înțelege problemele, uneori subiective și mi le rezolvă rapid. Ambianța în cabinet este plăcută și relaxată, iar d-ră asistentă Violeta este mereu atentă la nevoile pacientului.
Acum, când schimbările deja au început să apară, aștept cu nerăbdare să văd fotografiile „înainte și după”, iar zâmbetul meu să arate o dantură armonioasă și sănătoasă.