0314.315.198 | 0723.501.202 smile@ancaoltean.ro

Știam de câțiva ani că am nevoie de tratament ortodontic, însă am ezitat să accept un aparat vestibular pentru că am considerat că mi-ar afecta viața profesională. Lucrez mult cu oamenii și am o emisiune medicală filmată, iar un aparat dentar vizibil ar fi necesitat explicații și „nu ar fi dat bine”.
De aceea, am apelat la experiența doamnei dr. Oltean și de 8 luni sunt purtător de aparate linguale maxilar și mandibular. După primele 2 săptămâni de acomodare, în care, într-adevăr, nu puteam să vorbesc bine și mâncam mai mult piureuri, totul a reintrat în normal și acum nici nu simt că am aparat dentar.
Mă prezint lunar la cabinet pentru activarea aparatului, iar relația cu d-na dr. Oltean este excelentă. Mi-a prezentat toate soluțiile terapeutice posibile și m-a ajutat să o aleg pe cea potrivită mie. Îmi înțelege problemele, uneori subiective și mi le rezolvă rapid. Ambianța în cabinet este plăcută și relaxată, iar d-ră asistentă Violeta este mereu atentă la nevoile pacientului.
Acum, când schimbările deja au început să apară, aștept cu nerăbdare să văd fotografiile „înainte și după”, iar zâmbetul meu să arate o dantură armonioasă și sănătoasă.

Cabinetele noastre sunt deschise și respectă toate normele de protecție care se află în vigoare.

Înainte să îți faci programare află cum și de ce schimbă pandemia COVID-19 vizita la cabinetul medicului ortodont.